Views: 678

Anda ada rasa risau, takut & kurang yakin nak bercakap depan audience samada secara berdepan atau online, sampaikan ada masanya tak tahu nak ‘cover’ macam mana?

Nak tahu cara yang boleh bantu anda jadi lebih yakin & komunikasi anda jadi lebih mantap & berpengaruh… sampaikan audience suka & tertarik dengar anda bercakap & ‘jatuh hati’ dengan penyampaian anda?

Kami boleh bantu anda tepis ketakutan & kerisauan ke tepi… dan boleh jentik hati audience dengan gaya anda berkomunikasi & berkongsi. Anda nak & dah sedia?

Kelebihan Anda Yakin 'Public Speaking'

Memperkenalkan...

Digylearn

Kita akan tinjau apa ketakutan & kerisauan yang biasa menghantui kita bila nak bercakap atau berkongsi di hadapan public, atau audince, contohnya dalam seminar dan bengkel.

Kami akan bantu untuk anda dapatkan keyakinan & atasi kerisauan supaya dapat jadi speaker, leader, trainer atau fasilitator yang lebih berimpak & diyakini ramai.

Kita akan cari solusi dengan ketahui apa itu komunikasi, jenis-jenisnya, serta persediaan sebelum & semasa. Pendek kata kita akan design gaya komunikasi kita mudah diterima audience.

Info Vaksin 'Public Speaking'

Tarikh

23 Oktober 2021

Masa

9.30am - 1.00pm

Platform

Zoom.us

Pakej Vaksin 'Public Speaking'

Program Vaksin Public Speaking saja

Seorang RM20

3 Orang RM50

Program Vaksin Public Speaking + E-learning 'Berani Buat Live Sampai Pandai'

Seorang RM50

3 Orang RM100

Anjuran
Digylearn
× Boleh kami bantu? :)