Views: 26,412
Digylearn
Digylearn
Digylearn

PERHATIAN

ADAKAH ANDA NAK KAMI TUNJUKKAN CARA GROW KERJAYA PENDIDIK, TRAINER & BISNES PENDIDIKAN GAYA PROFESIONAL DAN TAHAN LAMA!

Di Pasca Endemik Yang Tidak Menentu, Ekonomi Yang Terkesan, Pelajar Tidak Berminat untuk Belajar...
Ramai Antara Kita Yang Masih Mencari Arah Tuju Untuk Bangkit, Bertahan & Berkembang...

KINI MASANYA BERJUANG SEMULA UNTUK LEBIH MENYERLAH PADA TAHUN 2022!

Adakah Anda Seorang TUTOR, PENDIDIK, TRAINER atau USAHAWAN PENDIDIKAN yang Sudah Lama atau Masih Baru Menjebakkan Diri Dalam Bidang Ini?

Atau Anda BERMINAT Nak Terjun Dalam Bidang Pendidikan, Tutoring, Training & Bisnes Tuisyen?

#STPM2022 Telah Kembali Untuk Tahun Ke 8!

1
tahun penganjuran
500
peserta
1
speaker hebat
Digylearn
Digylearn
Digylearn

Kali ini dibawakan secara ONLINE!

Bersama Speaker Berpengalaman Yang Akan Berkongsi Formula & Rahsia Untuk Bina, Maintain, Kembangkan & Bertahan Sebagai Pendidik, Trainer & Usahawan Pendidikan Profesional Abad Ke-21!

Satu-satunya Program Tahunan Terbesar Yang Mengumpulkan Tutor, Pendidik, Guru, Trainer & Usahawan Pendidikan Dari Seluruh Malaysia

Heart . Education . Technology

“JEJAKA INI DAPAT JANA PENDAPATAN 5 ANGKA DENGAN MODUL DIGITAL"

“PERNAH TUTUP BISNES TUISYEN AKIBAT PANDEMIK, KINI BANGKIT & PECAH REKOD SIAPKAN MODUL SEHARI & JANA 5 ANGKA!”

“BANGKIT DARI KISAH SILAM & TUTOR MATEMATIK INI BUAT MODUL DALAM MASA 7 HARI”

“EX SAINTIS INI BANGKIT DENGAN JUALAN MODUL SEHINGGA 4500 NASKHAH DALAM MASA 2 TAHUN"

Dari Tutor Biasa, Kini Dah Jadi Speaker Berpengaruh!

Tapi beliau tak putus asa & sentiasa cuba upgrade diri dengan belajar ilmu & kemahiran baru untuk asah skil beliau.

Cikgu Akin pada mulanya merupakan seorang tutor yang pernah kena ‘reject’ dengan 10 pusat tuisyen.

Kini setelah berguru & bekerjasama dengan Coach Mohd Noor & CMN, Cikgu Akin lebih berani mengorak langkah.

Beliau telah menghasilkan beberapa e-modul dan salah satunya telah dicetak untuk dijadikan modul fizikal.

Pelajar beliau juga telah bertambah, dan beliau berjaya bantu ramai pelajar yang sebelumnya gagal untuk lebih cemerlang dalam Akaun.

Sejarah baru dicipta beliau bersama team CMN dimana beliau dijemput untuk berkongsi kepada lebih 150 pelajar SMK SUBEST.

Berpengalaman sebagai akauntan sambil buat partime tuisyen dengan mengajar banyak subjek.

Kini beliau mengorak langkah sebagai Usahawan Tuisyen dan mula membina Team.

Beliau juga sudah berjaya menghasilkan modul sendiri untuk pelajar iaitu ‘SyokCount’ serta beberapa ‘Gamification’ untuk Pendidik.

Modul beliau terpilih untuk mendapat Special Award semasa LBM Module Graduation disebakan kreativiti dan inovasi.

Kreativiti beliau telah membantu Module Developer untuk menjadikan Modul mereka menarik dan ada yang memenangi inovasi.

Digylearn
seminar akaun 2022 cikgu akin cmn academy

Dari Salesgirl, Kini Dirisik Jadi Trainer Pendidik!

Nurul Nabihah yang lebih mesra dengan panggilan Chegu Beeha dulunya pernah rasa nak putus asa sebab tiada panggilan temuduga dari mana2 syarikat yang beliau apply.

Beliau kemudiannya ‘terpaksa’ untuk tak memilih pekerjaan & bekerja sebagai jurujual pakaian.

Atas usaha beliau, ilham dari Yang Esa, berbekalkan doa & kata-kata semangat dari ibu bapa, beliau ‘transform’ dari jadi salesgirl, kemudian tutor sambilan, dan kini dah jadi Trainer bermodul!

Perjalanan beliau berkembang bukan mudah.

Beliau bermula dengan program Beyond Expectation Tutor, seterusnya program lain yang dianjurkan oleh CMN.

Banyak kali beliau berulang alik dari Melaka ke Bangi untuk menimba ilmu & mengembangkan kemahiran yang beliau ada.

Idea kreatif yang beliau terjemahkan dalam modul & kelas beliau telah menarik perhatian, bukan saja pelajar & ibubapa, malah ada yang sunting untuk buat training kepada tutor.

Beliau telah mencipta sejarah tersendiri dengan kerjasama team CMN, apabila berjaya menjalankan program training bersama tutor-tutor di bawah satu institusi pendidikan selepas menerima jemputan.

Beliau pernah bersama CMN memberikan perkongsian & training kepada guru-guru dari Pejabat Pendidikan Daerah PPD Baling, Kuala Selangor & Kuala Pilah.

Chegu Beeha berpengalaman membuat Modul pertama beliau iaitu DVD Matematik dalam masa 7 hari ini.

Modul ini dilancarkan di Simposium Tutor Profesional Malaysia. Antara yang mendapatkannya adalah Cikgu Norhailmi, salah seorang Guru STEM Kebangsaan.

Yang terbaru, Modul beliau ‘Fun Maths At Home’ berjaya mencuri hati ramai pelajar untuk belajar Matematik dengan cara yang luar dari kebiasaan.

Kerap menjalankan Bengkel Matematik dan subjek lain bersama Team Funtastic dengan pendekatan yang menarik.

Beliau yang mempunyai lebih 18,000 followers di TikTok juga telah menghasilkan Modul ‘Video Editing for Education’ khas untuk membantu pendidik menghasilkan content video yang catchy dan menarik.

 

Digylearn
Digylearn
Digylearn

Jana kerjasama dengan pelbagai pihak dengan modul Tajwid.

Ustazah Akmal merupakan founder kepada JWES Academy & modul Tajwid Infografik JWES.

Modul Tajwid Infografik yang istimewa ni telah membantu ramai pendidik & pelajar untuk menguasai ilmu tajwid & memperbaiki bacaan Al-Quran dengan lebih mudah & menarik.

Beliau berhasil menjana kerjasama dengan beberapa pihak termasuk tadika untuk menggunakan modul beliau.

Kini, Ustazah Akmal telah menghasilkan beberapa lagi modul bercetak serta ‘Lesson Plan’ & memberikan training kepada pendidik dalam penggunaan modul ini untuk pembelajaran, serta seminar untuk pelajar.

Beliau juga telah dijemput untuk berkongsi berkenaan modul & teknik Tajwid Infografik bersama sebuah stesen radio & pusat pengajian tinggi.

Beliau telah dijemput berkongsi bersama hampir 100 orang guru Al-Quran mengajionline.com untuk menjadikan pembelajaran Al-Quran menarik menggunakan online.

Digylearn
Digylearn

Dari Pemalu Ke Kaca TV

Sebelum ni, masa mula2 kenal Cikgu Zainab Zakaria yang merupakan seorang Guru KPM ni seorang yang pemalu.

Segan2 je nak bercakap depan orang, nak utarakan idea.

Tapi tu lah, kata orang diam2 ubi berisi…

Rupanya Cikgu Zainab ni ada ilmu & kemahiran dalam bidang pendidikan awal kanak2, & beliau ada idea menarik untuk diluahkan bagi membantu anak-anak belajar membaca lebih seronok, cepat & mudah, yang kemuadiannya diluahkan melalui modul beliau.

Rupanya potensi beliau bukan sahaja pada Modul, tapi lebih dari itu!

Banyak perubahan yang telah beliau alami. Beliau dah tampak lebih berkeyakinan & berani buat live setelah ada modul sendiri.

Gaya pengajaran & video beliau yang menarik serta kemunculan Modul ‘Mama Nak Baca!’ ini telah memberikan beliau peluang yang berharga.

Beliau juga telah dijemput untuk berikan perkongsian dalam satu slot Didik TV dan namanya tercalon antara penerima Anugerah Guru KPM peringkat kebangsaan!

 

Digylearn
Digylearn

Bisnes Tuisyen Pernah Gulung Tikar, Kini Bangkit Sebagai Speaker Di Radio!

Ustaz Taufik pernah memiliki Pusat Tuisyen dan Training Centre dengan ratusan pelajar.
Terpaksa tutup kerana terdapat masalah dan kemudian berhijrah ke Bangi.

Beliau bermula kembali dengan mengajar Personal mengaji dan Arab bersama Infitah sebelum beliau join sesi coaching dan dari situ saya tahu tentang kelebihan ustaz adalah dalam Bahasa Arab dan spesifiknya untuk dewasa.

Dari situ kami mula untuk bantu beliau untuk develop Modul Bahasa Arab untuk dewasa bermula dengan Ebook dan kemudian Buku ‘Mahir Arab Dengan Al-Quran’ dan sehingga kini beliau telah membantu ribuan pelajar dan baru-baru ini telah dijemput berkongsi di Radio Zayan dalam Segmen Bahasa Arab.

 

Digylearn
Digylearn

Berjaya Mengendalikan Kem Bersama 99 Pelajar UPKK!

Ustaz Zulfadzly pernah berkhidmat sebagai guru KAFA. Beliau juga seorang penyampai jemputan untuk sebuah program di TV Al Hijrah.

Kisah kerjasama antara Ustaz Zul & CMN dalam menjalankan program UPKK bermula apabila beliau menyertai salah satu program CMN, Tutor Profesional Malaysia Certification.

Oleh sebab beliau mempunyai kepakaran dalam bidang UPKK & motivasi, beliau ingin menjalankan program UPKK dengan kerjasama CMN.

Jadi kami bantu beliau bersama-sama menjayakan program Funtastic UPKK Camp yang disertai oleh 99 orang pelajar berumur 10 & 11 tahun.

Tidak terhenti di situ saja, kerjasama diteruskan dalam beberapa program susulan UPKK dan penghasilan E-learning untuk peserta & pelajar UPKK yang lain.

 

Digylearn
Digylearn

Kini Bukan Tutor Biasa-Biasa

Teacher Zy pernah menjadi tutor pada 2018, telah menamatkan sementara kerjaya tutor beliau setahun kemudian kerana menjaga abahnya yang menghidap kanser.

8 bulan kemudian, beliau kembali ke arena pendidikan dengan ‘job’ pertamanya sebagai Speaker Sains untuk Program Creative Critical Thinking Skills selama 4 bulan bersama Cikgu Aisamuddin dari Jom Pandai Matematik di Asrama Bait Al-Hasanah, Lembaga Zakat Selangor.

Ini adalah hasil daripada semangat & usaha beliau yang hadir ke Simposium Tutor Profesional Malaysia 2019, seterusnya Ukhwah Day bersama Tutor Profesional Malaysia (TPM), serta beberapa program lain anjuran TPM, selepas keadaan abah beliau beransur baik.

Teacher Zy dijemput pula oleh Lembaga Zakat Selangor sebagai private tutor untuk membimbing lima orang pelajar mereka yang ingin memasuki pertandingan Asian Youth Innovation Award (AYIA2020) anjuran Malaysia Technology Expo (MTE) di PWTC, sehingga berjaya mendapat Gold Medal dan The Best Award daripada 40 penyertaan dalam dan luar negara.

Teacher Zy juga terpilih untuk ‘join’ team CMN Academy sebagai fasilitator untuk Bengkel KBAT STEM Funtastic Add Maths bersama guru-guru Pejabat Pendidikan Daerah Baling.

Beliau turut bantu dalam penganjuran program seperti Program Cuti Sekolah Mac 2020, Seminar Beyond Expectation Student Tuition (BEST) Online, Bengkel Hebat SPM, Bengkel Funtastic Maths & Add Maths, Seminar BEST Sains SPM, Bengkel Guru STEM Selangor dan beberapa lagi.

Alhamdulillah kini beliau menajalankan dua kelas bersama Funtastic Online Tuition iaitu Funtastic Sains PT3 dan Funtastic Sains SPM yang dijalankan 100% secara online.

Beliau sentiasa ‘upgrade’ & ‘up-to-date’ dalam gaya pengajaran & pendekatan kepada pelajarnya. Tak hairanlah kalau beliau amat disenangi & disayangi oleh pelajar2 beliau.

Daripada belajar menggunakan buku dan video, kini beliau menggunakan fun-based learning, game-based learning, gamification, inquiry-based learning, critical thinking dan eksperimen dalam sesi P&P-nya, & ini melayakkan beliau untuk menerima Anugerah The Best Online Tutor pada bulan September 2020.

Kini Teacher Zy masih lagi berusaha untuk memberikan yang terbaik kepada pelajar dengan membawa pelbagai elemen kreatif & inovatif dalam pengajaran, yang membawa kepada penghasilan modul beliau, EaZY Science.

Digylearn
Digylearn

“DARI CUMA DOK TUNGGU JOB MASUK JE… ‘HOME TUTOR’ INI BUKTIKAN KINI DIA SUDAH ADA STUDENT YANG RAMAI DIBAWAHNYA!"

“DARI TUTOR BIASA MENGAJAR SECARA SAMBILAN, WANITA INI BUKTIKAN BELIAU MAMPU BERJAYA & ADA PUSAT TUISYEN SENDIRI”

[REAL EXPERIENCE!] – “USAHAWAN HOME TUITION INI BELAJAR DIRECT DENGAN PENGUSAHA PUSAT TUISYEN DARI SELURUH MALAYSIA!”

“BAGAIMANA LELAKI INI BUKTIKAN DARI CUMA JADI TUTOR BIASA BUAT ‘HOME TUITION’ KINI MAMPU ADA PUSAT TUISYEN SENDIRI!”

Adakah anda sedang Berdepan cabaran ini?

Anda rasa, anda ada masa untuk sakit kepala fikirkan isu ini?

Tidak perlu risau, kerana ramai di antara kita mempunyai isu yang sama.

Maka #STPM2022 ada jawapannya!

Digylearn
Digylearn
Digylearn

Apa Yang Istimewa & Menarik Dalam #STPM2022 kali ini?

Apakah MANFAAT & ILMU yang anda akan perolehi dalam #STPM2022 ini??

Memori #STPM2020

Siapa yang sesuai hadir ke Simposium Tutor, Trainer & Pendidik Profesional Malaysia #STPM2022 ini?

Siapakah Penganjur #STPM2022?

Digylearn

 

 • Simposium Tutor Profesional Malaysia #STPM yang pertama telah dijalankan pada tahun 2015 sempena mengambil semangat dari National Tutor Conference (NTC) yang telah dijalankan di London pada tahun yang sama.
 • Berpengalaman dalam membuka cawangan tuisyen di seluruh Malaysia serta dalam proses untuk menambahkan cawangan. (Sistem yang membantu menguruskan bisnes dari mana-mana sahaja termasuk luar negara)
 • CMN telah membantu dan melatih lebih 2100  Tutor yang aktif mengajar tuisyen secara online & offline.
 • Telah membantu ramai usahawan bisnes home tution, pusat tuisyen, kelas al-Quran, tadika (lebih 36 branding@syarikat) untuk memulakan serta mengembangkan bisnes
 • Pengasasnya telah menjadi penganjur kepada bengkel, seminar, training dan coaching (online & offline) untuk tutor & usahawan pendidikan termasuk program tahunan Simposium Tutor Profesional Malaysia (STPM) yang dihadiri lebih 1457 oleh pendidik, tutor, dan usahawan pendidikan dari seluruh Malaysia semenjak 2009.
 • Telah dianugerahkan Silver Award for Computational Thinking Games Design 2018 di The 1st National STEM Seminar 2018, dan Modul STEM Funtastic Sains & Matematik diberi pujian & pengiktirafan di dalam mesyuarat National STEM Movement, serta Silver Award dalam Teachers’ Innovation Carnival 2018 di UIA.

Digylearn

 • Selain itu, Team Funtastic CMN juga telah dianugerahkan Anugerah Perak semasa EDUINNOVATION 2018 anjuran Fakulti Pendidikan UKM dan dijemput untuk berkongsi dalam Bengkel ‘Beyond Expectation Teachers’ bersama guru-guru sekolah anjuran PPD.

Digylearn

Siapakah Speaker Utama & Pengasas #STPM?

Digylearn
Digylearn
modul-bstp-pegawai-kpm-delima

Siapakah Speaker #STPM2022?

Dr Tazli Azizan

"Humanized Teaching for Meaningful Learning Experience"

Digylearn

Mohammad Tazli Azizan kini merupakan pengasas Skolar Malaysia dan beliau sangat bersemangat dalam menyampaikan latihan dan pemudah cara berkaitan pengajaran dan pembelajaran.

Beliau merupakan bekas Profesor Madya di Universiti Malaysia Perlis (UNIMAP) pada 2021 dan di Universiti Teknologi PETRONAS (UTP), di mana beliau berkhidmat di institusi itu sejak 17 tahun lalu. Beliau menamatkan pengajian PhD dalam kejuruteraan kimia dari Imperial College yang dibiayai oleh Biasiswa Komanwel pada 2014.

Beliau kemudiannya dilantik sebagai Pengarah Pusat Kecemerlangan Pengajaran dan Pembelajaran (CETaL) di UTP, memperjuangkan inisiatif pedagogi pembelajaran berpusatkan pelajar (SCL) di institusi dari 2014-2019. Beliau juga dilantik sebagai salah seorang anggota Ahli Jawatankuasa Kajian Dasar Pendidikan Negara (JKDPN) yang ditubuhkan atas inisiaitif bekas menteri pendidikan yang lepas dari Oktober 2018 hingga April 2019.

Pada 2019, beliau telah dipinjamkan ke Perak ICT & Multimedia GLC, Digital Perak sebagai Ketua Pegawai Eksekutif. Sehingga kini, beliau telah menyampaikan lebih 100 latihan dan sebagai penceramah pleno untuk pelbagai acara dan persidangan pengajaran dan pembelajaran. Pada tahun 2021 sahaja, beliau telah menyampaikan 25 webinar & bengkel dalam talian yang berkaitan dengan pembelajaran dalam talian, mempromosikan penglibatan kognitif, pembelajaran hibrid dan penilaian KBAT.

Selain itu, beliau juga bersemangat dalam memudahkan aktiviti pembinaan pasukan dalam kalangan rakan sekerja atau pelanggan dan memperkasakan pendidik kemahiran abad ke-21, kerana beliau secara jujurnya percaya bahawa Pendidik berkolaboratif akan melahirkan pelajar yang berkolaboratif.

Tuan Badrul Sani

Digylearn

Tn Hj BADRUL SANI atau dikenali sebagai ABG BADR Master Trainer AMPAC Jurulatih Bertauliah, Penceramah Profesional Pengasas Modul Bijak Berbicara & Brilliant Students Penulis Buku-buku Komunikasi, Motivasi dan Parenting Selebriti Radio dan TV, Pempengaruh Tiktok.

Beliau merupakan graduan ijazah sarjana muda di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia dalam jurusan undang-undang. Dianugerahkan sebagai pelajar terbaik untuk undang-undang korporat, beliau merupakan seorang pelajar yang versatile, serba boleh dan menjadi contoh kepada rakan sebayanya yang lain.

Beliau mula berkecimpung sebagai penceramah sejak berusia 17 tahun selepas menjuarai Pertandingan Syarahan Peringkat Kebangsaan.

Berbekalkan secebis pengalaman dan kemahiran, beliau mula berjuang sejak 2007 dalam membangunkan modal insan di seluruh negara. Dari melatih pelajar sekolah rendah sehinggalah C.E.O. syarikat terkemuka, Tuan Badrul Sani melakar kecemerlangannya tersendiri dengan memimpin masyarakat dalam menguasai  seni berbicara, teknik belajar dan kepimpinan.

Beliau juga popular dengan tulisannya yang kini memenuhi rak-rak jualan di kedai-kedai buku utama negara. BIJAK BERBICARA MENCUIT RASA merupakan buku sulungnya yang telah berjasa kepada ribuan pembaca dalam memahami dan mempraktikkan seni bicara yang cemerlang.

Juga dengan buku-bukunya yang lain, Brilliant Student, Langkah Bijak Komunikator Hebat, Coretan Pembicara Gemilang dan Perkenalan Pertama, Tuan Badrul Sani terus menginspirasi insan di seluruh negara.

Pernah dilantik menjadi jurulatih pidato rancangan realiti Adik-Adikku musim kedua dan ketiga serta dilantik menjadi juri pada musim keempat dan kelima, Tuan Badrul Sani juga bergiat aktif dalam aktiviti-aktiviti kemasyarakatan yang membantu generasi muda mencapai potensi sebenar.

Tuan Badrul Sani juga pernah dilantik oleh Dewan Bahasa dan Pustaka sebagai jurulatih dalam seni komunikasi dan pidato. Beliau turut dijemput sebagai jurulatih untuk latihan pidato, debat dan forum bagi sekolah-sekolah di Malaysia dan juga jabatan-jabatan kerajaan.

Beliau juga memberikan latihan kepada pegawai-pegawai kerajaan dan ahli-ahli korporat di seluruh negara. Juga berkongsi tips dan panduan bersama para guru, kaunselor dan guru besar dari seluruh negara!

Beliau juga menggunakan kesempatan yang ada untuk mencurahkan khidmat menerusi Majalah Gen-Q, laman blog dan juga akhbar bagi berkongsi kaedah untuk berjaya dalam pelbagai aspek.

Pernah muncul di kaca TV1, TV3, ASTRO OASIS, TV9 & BERNAMA TV, beliau juga merupakan Personaliti TV Alhijrah dan mengemudi rancangan bual bicara terkenal, PERSEPSI.

Sejak Julai 2007 sehingga Jan 2018, mengemudi perjuangan Akademi AMPAC, seramai 70,000 orang telah menyertai seminar/program dan menerima sentuhan motivasi beliau tanpa mengira batasan umur, bangsa dan agama!

Dr Ayuni

"Cipta Keseronokkan Belajar Menerusi Pentaksiran"

Digylearn

Beliau merupakan Pengasas dan Guru Kanan Matematik di Akademi Dr Ayuni, Pulau Pinang yang aktif menawarkan perkhidmatan Pusat Tuisyen di Pulau Pinang, Online-Tuition, Home-Tuition, Kelas EJA-BACA dan penerbitan modul-modul akademik bagi subjek asas sekolah rendah. Berpengalaman selama 7 tahun dalam insdustri bisness pendidikan sejak 2015 hingga kini. Berpengalaman melatih hampir 1000 orang tutor dan guru berkenaan pedagogi dan teknik penilaian pelajar yang berteraskan student-centered learning. Selain aktif dalam perkhidmatan pendidikan, beliau juga merupakan pemegang ijazah Doktor Falsafah Pendidikan Kejuruteraan khusus dalam bidang Penilaian dan Pentaksiran Pelajar Menggunakan Rubrik dan kini sedang dalam proses pembukuan buku khas untuk guru-guru sekolah dan pensyarah bertajuk “8 Steps How to Design Your Rubric Effectively” bersama Prof Madya Dr Naziha, pensyarah kanan di UTM Johor. Pengalaman beliau membina dan menyusun atur rubrik lengkap bagi menilai kemahiran penyelesaian masalah di kalangan pelajar kejuruteraan pernah dibentangkan di beberapa konferen dan ditulis dalam beberapa buku antaranya buku “Outcome-Based Science, Technology, Engineering, and Mathematics Education: Innovative Practice” terbitan IGI Global, USA. Selain aktif dalam perniagaan dan melatih para tutor, beliau sendiri merupakan guru kanan bagi subjek Matematik tahap 1 dan Trainer bagi Program Misi Bantu Baca 2021-2022 yang sudah melatih lebih 1000 pelajar belajar membaca secara online menggunakan kaedah EJA-BACA. Tidak terhenti di universiti sahaja, pendekatan penilaian pelajar menggunakan kaedah pentaksiran – scoring tools/rubric masih digunapakai dan dipraktikkan beliau di Akademi Dr Ayuni sendiri untuk melihat keberkesanan kaedah dan penambahbaikan yang boleh dibuat. Beliau juga merupakan penulis bagi buku NINJA SIFIR di bawah syarikat penerbitan WASAPOWER SDN BHD yang memfokuskan kaedah sifir tanpa hafal untuk membantu anak-anak. Buku Ninja Sifir ini sudah terjual hampir 2000 naskah dan telah membantu lebih 200 pelajar melalui Program Ninja Sifir Online dan Offline sejak tahun 2021. Fokus beliau ketika ini ialah untuk membantu menghasilkan dan membina satu sistem penilaian pelajar yang lengkap, valid dan yang mampu mempamerkan kemampuan sebenar diri pelajar secara individu dan dalam masa yang sama mampu meringankan tugas guru.

Tuan Shahril Sabri

"Be The Edutainment Educators"

Digylearn
Beliau merupakan graduan Professional Certifications London Chambers of Commerce & Industries (LCCI-IQ) in Business Studies Di Institut Professional Baitulmal Kampung Pandan.
.
Beliau merupakan Edutainment Motivational Speakers yang aktif dalam program pembangunan pelajar sekolah, IPT sejak 2015 dan merupakan Guru Konten di sebuah Syarikat Seed4Future yang memfokuskan kepada pembangunan diri di Media sosial.
.
Beliau juga menghasilkan karya penulisan Buku Motivasi SECRET RECIPE FOR SUCCESS PUBG bersama 2 Penulis (Syafiq Nasri & Farhan Rahmat), dan telah menjalankan kelas sebanyak lebih 100 siri secara online untuk sasaran pelajar, IPT, usahawan dan kakitangan semi kerajaan sejak PKP tahun 2020.
.
Beliau juga telah membimbing seramai 26,000 usahawan dalam membina idea content mengikut ‘niche’ mereka dan membimbing usahawan IKS di bawah Syarikat besar iaitu MARA, serta telah mengendalikan lebih 1000 buah Program Bersama Pelajar Sekolah Rendah & Menengah, Universiti, Badan NGO dan juga badan Korporat dalam masa 4 Tahun, dengan pembawakan sebagai Penceramah Edutainment yang menitikberatkan pembelajaran yang seronok mengikut gaya dan Bahasa masyarakat zaman sekarang.
.
Sejak 2018, beliau sangat dikenali di Instagram kerana sering Viral dengan VIDEO-VIDEO LAGU PARODY DAN CERAMAH SANTAI. Kini sangat dikenali di Tiktok pula dengan membawa ‘niche’ edutainment serta perkongsian idea content untuk usahawan.
.
Beliau berjaya membina ‘followers’ seramai 100,000 di Tiktok dalam masa 3 bulan lebih sahaja dan pernah memenangi Anugerah Video Inspirasi Terbaik Tiktok musim #SelamatHariGuru dan anugerah ‘Tutor of the Month (April 2021) Kepakaran Tiktok Content Creator’ – Penganugerahan di bawah Tutor Profesional Malaysia.

Educator's Showcase @ #STPM2022

Apa Kata Mereka Yang Telah Hadir Sebelum Ini?

Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn

Info #STPM2022 Hybrid

BONUS 'EARLY BIRD' TAMAT

Digylearn

Hadiah Tajaan Mommy Hana

Bernilai RM169 !!

Digylearn

Seminar Tutor Onboarding

Bernilai RM100 !!

PAKEJ #STPM2022

Pelaburan anda RM397

EXTRAVAGANZA

1 Hari Program bernilai RM150

Rakaman #STPM2022 bernilai RM100

Digylearn

Buku Nota 'Be The Legend' bernilai RM25

Sesi Digytal Booth Sharing bernilai RM100

Digylearn

E-Learning 7 Teknik Mengajar Awesome bernilai RM50

E-Book Formula Mencipta Kerjaya Tutor bernilai RM50

Digylearn

9 Blueprint Exclusive Tutor bernilai RM97

Voucher 30% Digylearn untuk produk terpilih

Digylearn

E-Learning Impact Marketing Capsule bernilai RM50

Legend Edu Marketing bernilai RM89

Digylearn

Powerful Marketing Calendar Template bernilai RM90

E-Learning 7 Hari Siapkan Ebook bernilai RM70

Digylearn

E-Learning 'Formula Modul Elearning Gaya Pantas' bernilai RM67

E-Learning 'Success Tutorpreneur Mentorship' bernilai RM497

Digylearn

Fb Group #STPM2022 bernilai RM50

Sijil / E-Sijil Penyertaan #STPM2022

Digylearn

Pelaburan anda RM397

EXTRAVAGANZA

RM 120 pax
 • 1 Hari Program bernilai RM150
 • Buku Nota 'Be The Legend' bernilai RM25
 • Sesi Digytal Booth Sharing bernilai RM100
 • Rakaman #STPM2022 bernilai RM100
 • E-Learning 7 Teknik Mengajar Awesome bernilai RM50
 • E-Book Formula Mencipta Kerjaya Tutor bernilai RM50
 • 9 Blueprint Exclusive Tutor bernilai RM97
 • Voucher 30% Digylearn untuk produk terpilih
 • E-Learning Impact Marketing Capsule bernilai RM50
 • Legend Edu Marketing bernilai RM89
 • Powerful Marketing Calendar Template bernilai RM90
 • E-Learning 7 Hari Siapkan Ebook bernilai RM70
 • E-Learning 'Formula Modul Elearning Gaya Pantas' bernilai RM67
 • E-learning 'Success Tutorpreneur Mentorship' bernilai RM497
 • Fb Group #STPM2022 bernilai RM50
 • E-Sijil Penyertaan #STPM2022
Popular

Daftar 3 Orang RM330 (RM110/pax)

Jimat RM30!!

Pelaburan anda RM187

ADVANCE

RM 70 pax
 • 1 Hari Program bernilai RM150
 • Sesi Digytal Booth Sharing bernilai RM100
 • E-Learning 7 Teknik Mengajar Awesome bernilai RM50
 • E-Book Formula Mencipta Kerjaya Tutor bernilai RM50
 • 9 Blueprint Exclusive Tutor bernilai RM97
 • Fb Group #STPM2022 bernilai RM50
 • E-Sijil Penyertaan #STPM2022

Daftar 3 Orang RM180 (RM60/pax)

Jimat RM30!!

Pelaburan anda RM97

BASIC

RM 30 pax
 • 1 Hari Program bernilai RM150
 • Sesi Digytal Booth Sharing bernilai RM100
 • Fb Group #STPM2022 bernilai RM50
 • E-Sijil Penyertaan #STPM2022

Daftar 3 Orang RM60 (RM20/pax)

Jimat RM30!!

Digylearn
Digylearn

Jaminan Pemulangan Wang 100%

Digylearn

Jika anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan #STPM2022 atau mengenai apa sahaja perkhidmatan kami, maka pihak kami akan memulangkan wang anda 100% pada hari pertama #STPM2022.

Alhamdulillah tiada peserta setakat ini yang meminta pemulangan wang sepanjang 7 tahun STPM diadakan.

Apa Kata Mereka Yang Telah Hadir Sebelum Ini?

Sanggup Terbang Dari Sarawak Ke Selangor Semata-Mata Nak Hadir STPM!

Teknik / konsep yang dikongsikan boleh diaplikasikan dalam pelbagai cara dari peringkat tadika ke sekolah menengah.

dapat explore banyak ilmu dan aplikasi online untuk pembelajaran dalam kelas melalui perkongsian STPM.

FAQs

Ya, pihak kami menyediakan E-sijil yang hadir.

Anda akan dapat pengesahan tempahan, pengesahan pendaftaran dan link untuk Facebook Support Group untuk info selanjutnya. Pastikan anda menerima emel pengesahan pendaftaran.

Sebarang pertanyaan boleh whatsapp Customer Service  di 011-13172015

Untuk Penajaan STPM, ada beberapa Pakej menarik yang disediakan. Untuk maklumat lanjut boleh whatsapp ke 011-15775761

Penganjur
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Penaja
Digylearn

Hall of Speakers

Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn

Jumpa Di Sana!

'YAKIN SEBELUM BERJAYA'

× Boleh kami bantu? :)