Jana Pendapatan Dengan Modul

CMN Digylearn · August 30, 2022

Teringin bina Modul tapi rasa susah?

Saya pernah menjadi Tutor dan Pensyarah

Saya pernah ada masalah untuk membina akademi dalam bidang tutoring dengan banyak job untuk dikongsikan.

Sehinggalah saya terfikir untuk membuat Modul bagi membantu Tutor lain dalam bidang ini pada 2010.

Dan ketika itulah kami mula berkembang dengan ratusan Tutor seluruh Malaysia.

Dan selepas itu lebih banyak Modul yang kami dapat hasilkan sama ada dalam bentuk fizikal dan digital.

Apabila saya melihat ramai yang berkembang dan dapat job dan jana pendapatan yang lebih dengan Modul, maka saya lebih bersemangat dan ‘passionate’ dalam bidang ini.

Anda teringin nak ada Modul sendiri?

Nak tahu tip dan teknik mudah untuk bina Modul?

3 Method yang diperlukan:

❤️ Heartset

💪 Skill set

🔧 Tool set

“Dari Abi Hurairah RA, sesungguhnya Rasulullah SAW bersabda:
Apabila seseorang anak Adam itu meninggal dunia,maka terputuslah amalannya kecuali tiga perkara: sedekah jariah, ILMU yang dimanfaatkan dengannya dan anak soleh yang mendoakan untuknya”.
-Riwayat Muslim-
Digylearn
Perkongsian Modul Digital Audio untuk Buku Teks bersama Pegawai KPM

“Buat Modul ni untuk pendidik je kan…”

Siapa kata?

Tahu tak, modul dapat bantu tingkatkan kredibiliti diri anda, produk atau brand anda, dan mungkin juga syarikat anda?

Selain dari menyampai & mengembangkan ilmu & kemahiran anda,

Alhamdulillah baru-baru ini saya dilantik untuk menjadi Pakar Reka Bentuk dan Pembangunan Modul Latihan oleh USM.

Bukanlah kerana saya seorang yang hebat atau berilmu tinggi, namun kerana saya tahu apa kelebihan ‘Skill set’ jika seseorang itu memfokuskan untuk mengembangkan Potensi melalui ‘Harta Intelektual’ yang ada pada diri masing-masing.

Bersama Datin Noriza, Timbalan Pengarah ‘Bahagian Sumber & Teknologi Pendidikan’ KPM
Digylearn
Menstruktukturkan Modul Ejen Pro Malaysia (Funnel Evo) bersama Tuan Shafiq Supenah

Nak tahu bagaimana? Jom tonton video ini…

Jana Pendapatan 5 Angka dan mendapat tawaran kenaikan pangkat

Chegu Beeha & Modul Beliau

Digylearn
Digylearn

Cikgu Akin bersama Modul Beliau

Digylearn
cikgu akin cmn academy
Digylearn
First time seorang Leader Shaklee break RM10k
Digylearn
Rasa macam program Modul ini sama sahaja dengan program lain?
Digylearn
Dapat database lebih 600+ tanpa kos
Digylearn
Perkongsian dari Pegawai KPM

Memperkenalkan

Digylearn

Apa yang anda akan belajar?

Digylearn

Formula ‘Win The Battle’

Bagaimana nak ‘menang’ dalam pembinaan Modul dan seterusnya berjaya menyiapkan Modul’

Digylearn

Expert Method

Bagaimana orang yang Pakar dalam pelbagai bidang menggunakan teknik ini untuk mendapat kepercayaan dan membina kredibiliti serta pengaruh dalam bidang mereka.

Digylearn

Hot Topic Craft

Bagaimana nak ‘craft’ topik-topik yang ‘hot’, disukai dan menyebabkan audien anda tak sabar-sabar mendapatkan E-learning anda.

Digylearn

Book Shop Test

Sudah banyak Modul di luar sana. Bagaimana nak menyerlah dari Modul-modul lain? Mari kami kongsikan caranya.

Digylearn

Brand Module

Ramai ingat kekuatan Modul itu pada content sahaja, sebenarnya banyak lagi aspek perlu di design dari peringkat awal supaya ia menjadi legasi untuk jangka masa panjang.

Antara Kelebihan Miliki Modul

+ Ilmu dapat disebarkan lebih luas di seluruh Malaysia, malah dunia.

+ Ilmu dapat dikumpul & disimpan lebih lama untuk generasi kini & akan datang.

+ Saham akhirat dengan pahala yang berterusan dari ilmu yang dimanfaatkan. 

+ Dapat jana pendapatan dengan penjualan modul.

Digylearn
Modul memperolehi Medal Emas dalam Pertandingan Inovasi
Digylearn
From zero to RM16k dengan Modul

+ Bagi pendidik, modul dapat bantu susun PDP dengan lebih sistematik & berimpak.

+ Meningkatkan branding & positioning

+ Membuat anda lebih menyerlah dalam bidang kepakaran anda

Jadi, sama ada anda pendidik atau tidak, founder produk fizikal atau digital, stokis/agen/dropship atau masih bergelar pelajar… status anda bukan halangan atau alasan untuk anda bina & miliki modul sendiri.

Ada antara yang telah kami bantu bina & miliki modul dari pesara Hakim & Saintis sampai ke pelajar sekolah rendah umur 11 tahun!

Lebih 170 Modul telah dihasilkan!

Anda juga nak ‘genggam’ Modul sendiri & capai Impian?

Nak kami bantu anda untuk lihat & sedar anda mampu untuk bina Modul Power sendiri?

Nak modul anda berada di mana-mana?

Info Program

Tarikh : 1 Oktober 2022 (Sabtu)

Masa : 8.30am – 5pm

Tempat : Akademi Mutawwif Ad Din Nusantara, Kota Bharu

Rupanya ada cara yang mudah bina Modul!

Nak kami kongsikan dengan anda Teknik tersebut?

Program yang bernilai RM100 ini…

Kami bawakan dengan serendah RM47

Premium

RM137

Program 1 hari bernilai RM100

Workbook bernilai RM30

E-learning ‘Tools Bina Modul’ bernilai RM30

E-learning ‘Jana Pendapatan Dengan Modul Berimpak Tinggi’ bernilai RM37

E-learning ’10 Formula Modul Digital Gaya Pantas’ bernilai RM67

Sijil Penyertaan

Total Nilai RM264

Advance

RM67

Program 1 hari bernilai RM100

Workbook bernilai RM30

E-learning ‘Tools Bina Modul’ bernilai RM30

Sijil Penyertaan

Total Nilai RM160

Basic

RM47

Program 1 hari bernilai RM100

Workbook bernilai RM30

Sijil Penyertaan

Total Nilai RM130

Digylearn

Nak tahu siapa yang akan bantu anda membina Modul Power sendiri?

Jom berkenalan dengan speaker kita, Coach Mohd Noor, Founder CMN Academy, Tutor Profesional Malaysia & CMN Digylearn.

Digylearn

Coach Mohd Noor sudah miliki 7 ebook, 5 buku fizikal, 3 DVD dan lebih daripada 20 modul e-learning & program.

Salah satu buku fizikal sampai ‘out of stock’, satu lagi terpaksa cetak kali kedua sebab ada permintaan.

Beliau juga menghasilkan modul pembelajaran Funtastic Sains & Matematik serta pelbagai e-learning di platform digylearn.com.

Disamping itu, beliau juga telah menjadi penasihat kepada beberapa buah modul lain dan telah membantu lebih 100 orang mempunyai modul sendiri.

Terkini, beliau telah membangunkan modul terbaru – Formula Cipta Modul Masterpiece untuk bantu lebih ramai orang dapat menghasilkan modul bukan saja yang memenuhi ‘demand’ pasaran, malah berkualiti.

Digylearn
Beliau pernah mendapat jemputan BERNAMA Radio untuk berkongsi tentang Modul.
Digylearn
Beliau juga telah dijemput Aone untuk berkongsi tentang bagaimana dapat survive & thrive dengan Modul.
Digylearn
Beliau & team telah menjalankan Bengkel Bersama Guru di beberapa PPD.
Digylearn
Antara ‘sweet memory’ beliau & team apabila dapat peluang berkongsi Buku dan Modul di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur.
Digylearn
Coach memimpin team CMN & TPM melakar sejarah tersendiri apabila memenangi beberapa pertandingan inovasi.
Digylearn

Anjuran

Digylearn
Digylearn

About Instructor

CMN Digylearn

183 Courses

+11 enrolled
Not Enrolled

Ratings and Reviews

0.0
Avg. Rating
0 Ratings
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
What's your experience? We'd love to know!
No Reviews Found!
Show more reviews
What's your experience? We'd love to know!
× Boleh kami bantu? :)