TENTANG AKTIVITI BRAINY PUZZLE (Freebies)

Topik 5 [Tingkatan 4] : Akaun Kawalan

  • Bahan Percuma
  • Boleh dicetak / dirujuk
  • Disediakan khas untuk Pendidik / Pelajar / Ibu Ayah Yang Ingin Bantu Anak-Anak

Cara Akses Bahan Freebies :

Digylearn

Jemput Tuan / Puan / Cikgu untuk daftar Akaun untuk mudah Download bagi Aktiviti-Aktiviti akan datang. Terima kasih atas komitmen anda. Saya hargai.

Berminat dapatkan Kit Akaun Visual? Alami pengalaman belajar Prinsip Akaun Visual dengan seronok melalui Aktiviti Visual Akaun!

About Instructor

Cikgu Akin

Beliau merupakan seorang Speaker Funtastic Prinsip Akaun SPM, Speaker Seminar Online Beyond Expectation Student Tutoring (BEST), Edublogger, Module Creator 'Pro Akaun Visual' dan Youtube Content Creator . Selain itu, beliau menjadi trainer untuk program online bersama Pensyarah Kolej Komuniti Ledang, pelajar Diploma MSU College dan pelajar Bachelor Perakaunan MSU College. . Beliau berpeluang untuk berkongsi tentang Impactful Visual Learning for Educators bersama lebih 30 orang pendidik dalam Simposium Tutor Profesional Malaysia (STPM) 2021 dalam sesi Digytal Booth . Beliau banyak berkongsi tentang penggunaan Pembelajaran Gaya Visual dalam subjek Prinsip Akaun di Youtube Channel beliau, Cikgu Akin Akaun. Selain menyediakan Modul Pro Akaun Visual untuk digunakan bersama pelajar dalam kelas, beliau juga menyediakan E-Doit Game Kit KHAS untuk pendidik gunakan sebagai ABM (Alat Bantu Mengajar) dalam kelas . Terkini, beliau sedang dalam usaha mempersiapkan beberapa modul 'KHAS' untuk digunakan oleh pendidik dan mungkin perniagaan kecil juga boleh menggunakannya . Modul dan Produk Digital beliau boleh didapatkan melalui Platform Digital www.digylearn.com.

24 Courses

+1 enrolled
Not Enrolled

E-learning Includes

  • 1 Lesson

Ratings and Reviews

0.0
Avg. Rating
0 Ratings
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
What's your experience? We'd love to know!
No Reviews Found!
Show more reviews
What's your experience? We'd love to know!
× Boleh kami bantu? :)