Nak tahu bagaimana pembelajaran Matematik boleh jadi lebih Menarik, Mudah & Seronok?

Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn

Kami bawakan kepada anda

Digylearn

Terbuka kepada semua ibu bapa & pelajar.

Apa yang menarik?

+ Dibawakan secara Online, jadi anda boleh join dari mana saja bersama keluarga.

+ Aktiviti Matematik menggunakan bahan ‘mudah dapat’ di rumah

+ E-Workbook diberikan secara PERCUMA sebelum sesi bermula

+ Ebook Fun Math Activity diberikan selepas sesi tamat

Siapa Chegu Beeha yang akan berkongsi dengan anda?

Digylearn

Berpengalaman mengajar Matematik & telah menghasilkan 2 modul Matematik beliau sendiri iaitu E-Learning ‘Matematik On-The-Go’ & DVD ‘Funtastic Matematik Tahun 4,5,6’.

Beliau merupakan Speaker Funtastic Matematik Tahun 4-6 & Manager CMN Academy Melaka.

Digylearn

Beliau telah dianugerahkan Anugerah Rising Star Tutor Profesional Malaysia pada Simposium Tutor Profesional Malaysia 2019 yang bertempat di UPM Serdang.

Selain itu, Beliau juga pernah bersama dengan team CMN sebagai salah seorang fasilitator memberi training kepada guru sekolah dalam program Funtastic KBAT STEM di PPD Kuala Selangor & PPD Baling.

Kini beliau dalam proses menyiapkan modul baru untuk manfaat pelajar, ibubapa & pendidik.

Berminat untuk join?

Klik ‘Login to Enroll’

Ada pertanyaan / perlukan bantuan?

About Instructor

Chegu Beeha

Chegu Beeha merupakan seorang tutor Matematik dan pengurus CMN Academy Melaka serta telah membina modul e-learning Matematik 'On-the-Go’. Beliau juga merupakan speaker subjek Matematik tahun 4, 5 & 6 bagi Funtastic Online Tuition. Beliau juga mempunyai pengalaman & minat mendalam terhadap penghasilan modul ‘fun-learning’ Matematik untuk pelajar, ibubapa & pendidik. Justeru itu, beliau menghasilkan modul keduanya iaitu 'Fun Math At Home' bagi membantu para pelajar belajar Matematik di mana-mana secara 'on the go' dengan seronoknya. Selain itu, beliau juga telah menjadi speaker untuk beberapa siri Seminar BEST UPSR & Bengkel BEST Tahun 4, 5 & 6. Telah dianugerahkan Anugerah Rising Star Tutor Profesional Malaysia pada Simposium Tutor Profesional Malaysia 2019 yang bertempat di UPM Serdang. Beliau juga pernah bersama dengan team CMN sebagai salah seorang fasilitator memberi training kepada guru sekolah dalam program Funtastic KBAT STEM di PPD Kuala Selangor & PPD Baling. Selain mempunyai minat yang mendalam berkongsi dengan seronoknya bersama pelajar tentang Matematik, beliau juga minat berkongsi bersama pendidik dalam menghasilkan content pengajaran sendiri dengan kreatif melalui video. Dan kini beliau sedang dalam proses penghasilan modul khas untuk bantu lebih ramai pendidik hasilkan video content sendiri melalui modul 'Funtastic Video Editing Class'.

11 Courses

+31 enrolled
Not Enrolled

E-learning Includes

  • 3 Lessons
× Boleh kami bantu? :)