Ebook ‘Formula Mencipta Kerjaya Sebagai Tutor’

CMN Digylearn · October 7, 2021


Khusus untuk anda yang mengimpikan kerjaya bermanfaat yang boleh dilakukan secara Part-Time sebagai Home Tutor, sini ada jalannya …

Kini Anda Mampu Menjadi Seorang Home Tutor Yang Berjaya Walaupun Anda Belum Pernah Mempunyai Pengalaman Mengajar.

 

Anda tidak perlu lagi rasa ragu-ragu atau tidak yakin untuk memulakan langkah sebagai Home Tutor walaupun anda tiada sebarang latar-belakang formal dalam bidang pendidikan.

Anda boleh berkongsi ilmu dan manfaat dengan apa yang ada pada diri anda dengan sedikit usaha. Ramai sudah membuktikannya walaupun bermula dengan ‘0’.

Semuanya akan anda ketahui daripada ebook ini …

Formula-formula 9 langkah praktikal  yang saya kongsikan ini adalah khusus untuk membantu  anda bagaimana untuk bermula dan mencipta kerjaya sebagai seorang Home Tutor tuisyen part-time dengan berkongsi ilmu dengan para pelajar.

Di samping itu, anda juga berpeluang memperolehi pendapatan 3-4 angka sebulan dengan kerjaya yang menyeronokkan!

Sekurang-kurangnya anda boleh menampung perbelanjaan bulanan yang kian meningkat ini.

Anda juga mampu meninggalkan legasi dan saham akhirat anda dengan mengajar pelajar ini dengan ilmu-ilmu yang bermanfaat.

Bagaimanakah perasaan anda nanti, apabila melihat perubahan pada pelajar-pelajar anda?

InsyaAllah, teruskan pembacaan anda untuk mengetahui dengan lebih lanjut..

Jom Berkenalan..

Bak kata pepatah, ‘Tak kenal, maka mari kita berkenalan.” ?

Nanti orang cakap, “Entah siapalah mamat ni yang nak berkongsi pasal home tutor ni?.”

Nama diberi Mohd Noor Bin Mohd Tahir. Atau lebih dikenali sebagai Coach Mohd Noor. Merupakan graduan Bachelor Biomedicine dari MSU (MBA)

Mempunyai pengalaman dalam bidang training, facilitating, education & coaching sejak tahun 2005 lagi hingga kini. Mendapat pengiktirafan sebagai SOIF Coach & Professional Learning Facilitator (PLF) Mastery dari Take Charge Sdn Bhd & PLF International serta Pemidato Cemerlang dari Kelab Pidato Perdana. Selain itu, dianugerahkan ‘Certified of Neuro-Linguistic Programming (NLP) & Neuro-Semantics Practitioner’ dari ISNS dari U.S

Dijemput sebagai Penceramah Jemputan untuk Radio RTM (Negerifm) dalam Slot Diskusi Gen Y dan pernah dijemput bersama ‘Keluarga Pendidik’dalam Rancangan ‘Malaysia Hari Ini’(MHI) TV3

Selain itu, mempunyai pengalaman mengajar di sekolah rendah, sekolah menengah, pusat tuisyen dan home tuition

Pernah menjadi pensyarah di sebuah IPT. Semasa berada di sana juga saya berpengalaman mengendalikan program motivasi, teknik belajar, ceramah kerjaya di sekolah-sekolah

Bermula secara sambilan pada tahun 2007 dengan ‘zero’ pengalaman, saya akhirnya ‘jatuh cinta’ dengan tuisyen. Kemudian saya telah membulatkan tekad untuk terlibat secara ‘full-time’sebagai tutor tuisyen atas kepuasan melihat anak murid berjaya serta mampu memberikan pendapatan dan masa yang saya inginkan

Saya juga merupakan Founder CMN Group of Education yang mempunyai lebih 30 cawangan ‘Home-Based Learning’ di seluruh Malaysia dan Peneraju Modul ‘Home Tutor Beyond Expectation’ & ‘Success Tutorprenuer Mentorship’

Yang paling ‘best’ permintaan terhadap Home Tuition & Quranic Home Based ini sangat menggalakkan! Sehinggakan ada kalanya kami sendiri tidak mampu untuk penuhi permintaan klien seluruh Malaysia!

Jadi ini adalah suatu PELUANG KEEMASAN untuk anda!

Ok, sekarang mengenai anda pula…

Saya bakal mendedahkan Teknik ‘SULIT’ yang selama ini disimpan rapi oleh cikgu-cikgu tuisyen yang BERJAYA. Malah dapat menjana pendapatan sampingan sambil membuat kerjaya yang menyeronokkan!

Jika selama ini anda pernah dengar tentang menariknya kerjaya sebagai home tutor, anda memang berada di tempat yang betul! Mahasiswa, graduan, engineer, cikgu, pensyarah, doktor dan ramai lagi pun berminat menyertai bidang ini.

Dalam ebook ini akan dibongkarkan langkah-demi-langkah untuk anda mulakan dan berjaya dalam bisnes ‘Home Tutoring’ atau dalam kata lain Cikgu Tuisyen di rumah.

Anda tidak perlu berhenti kerja atau belajar kerana anda hanya memperuntukkan hanya beberapa jam sahaja dalam seminggu bergantung kepada jadual anda.

 

 

Apakah keistimewaan menjadi Home Tutor??

Dari sehari ke sehari industri ini semakin membesar dan menerima permintaan yang ‘mencurah-curah’ daripada ibu bapa dan pelajar yang inginkan pembelajaran secara FOKUS

Dapat membantu pelajar mengalami peningkatan yang ‘ketara’ dan mencapai kecemerlangan dalam subjek yang dipelajari

Dapat membantu orang di luar sana mempelajari al-Quran dan Fardhu Ain

Bebas dalam menetapkan jadual anda sendiri

Tidak perlu mengeluarkan modal yang besar. Mulakan dengan apa yang ada pada diri anda

Bebas menikmati faedah pekerjaan yang memuaskan dan menyeronokkan

Menjana satu lagi sumber pendapatan dengan sangat mudah. Hanya berkongsi ilmu yang bermanfaat

Kurang tekanan berbanding kerja makan gaji

Pendapatan bulanan tinggi berbanding dengan masa yang diperuntukkan

Anda akan ketahui bagaimana menjana pendapatan  sebagai cikgu tuisyen walaupun hanya dari rumah sahaja TANPA perlu susah-susah keluar modal besar puluhan ribu untuk buka pusat tuisyen! Itu baru buka, belum fasa untuk bawa masuk pelajar.

Dalam ebook ini anda akan didedahkan dengan  9 Formula yang ringkas tetapi POWERFUL untuk menjadi Home Tutor dan menjana pendapatan dengan masa yang FLEKSIBEL!

Antara perkongsian yang terdapat dalam ebook ini ialah:

Anda akan didedahkan cara & teknik betul untuk PENJENAMAAN atau branding dalam perkongsian ilmu. Ingat, dengan branding sahaja anda sudah mampu buatkan prospek klien anda tak sabar-sabar untuk menggunakan khidmat anda

Perkongsian teknik-teknik yang efektif untuk anda pasarkan & promosikan bisnes Home-Based Tutoring anda agar anda mampu mendapatkan klien yang berminat dengan perkhidmatan anda

Apa persediaan yang WAJIB anda lakukan sebelum memulakan kelas pertama anda

Strategi-strategi ringkas tetapi berkesan untuk anda mengajar serta memberikan perkhidmatan PROFESIONAL kepada klien anda

Selain daripada mengajar, apa lagi yang anda perlu lakukan untuk memastikan klien puas hati dengan anda serta memberitahu orang lain tentang perkhidmatan anda

dan banyak lagi….

 

Berapa Pula Pelaburan Anda Untuk Memiliki Ebook Panduan ‘Formula Mencipta Kerjaya Sebagai Home Tutor’ V2.0 dalam bentuk PDF ini?

Tentu kini akan mula tertanya-tanya saya pula, berapakah harga panduan ini?

Bayangkan pelaburan kecil anda bagi memiliki panduan yang bakal mengubah hidup anda daripada yang ‘biasa-biasa’ kepada Home Tutor Luar Biasa yang menjana pendapatan setiap bulan? Anda dapat pelajar sekali, kena gayanya mereka akan lekat kepada anda selama bertahun-tahun.

Terus-terang saya katakan, harga panduan ini jauh lebih berbaloi daripada nilai sebenar yang bakal anda perolehi hasil mengaplikasikan teknik yang akan diajar dalam panduan ini. Hanya dengan mengajar tuisyen selama 1 jam sahaja, anda sudah mampu mendapat lebih daripada modal yang anda gunakan bagi pelaburan bagi mendapatkan panduan yang bermanfaat ini.

InsyaAllah, setelah anda habis sahaja baca panduan ini anda AMALKAN segala langkah-langkah dan bertindak, insyaAllah anda sudah mampu mendapatkan klien untuk memulakan bisnes Home Tuition anda.

Pengalaman saya dan ramai tutor lain yang sudah bertahun-tahun lamanya dalam industri ini, saya bongkarkan dalam panduan ini.

Anda tidak perlu lagi susah-susah lalui pengalaman pahit ‘try & error’ seperti saya dan orang lain hadapi semasa fasa-fasa awal dahulu.

Apa yang perlu anda buat cuma follow sahaja ‘success blue print’ ini sahaja!

‘YAKIN SEBELUM BERJAYA’, istiqamah, insyaAllah berjaya.

Untuk anda saya berikan harga mampu-milik bagi memiliki panduan ini iaitu RM50 sahaja!

Tunggu dulu, tidak perlu bayar RM50.

Kami nak berikan secara PERCUMA!

About Instructor

CMN Digylearn

183 Courses

+28 enrolled
Not Enrolled

E-learning Includes

  • 1 Lesson
× Boleh kami bantu? :)