E-Learning FUNTECH UPKK

Zulfadzly · September 7, 2022

Anak anda pelajar KAFA & UPKK?

Ingin anak amalkan apa yang dipelajari dalam pembelajaran KAFA?

Seterusnya menjadi pelajar yang berjaya akademik dan sahsiah?

Kami bawakan khas buat pelajar berumur 9-11 tahun…

Digylearn

Kelebihan E-Learning FUNTECH UPKK

Durasi Video yang pendek

membuatkan fokus pelajar tak lari

Boleh diakses bila-bila masa

Dapat tengok berulang kali

Akses mudah dari mana saja

boleh belajar melalui pelbagai gadget di rumah atau on the go

Ringkas & padat

Video yang menarik & mudah faham

Keistimewaannya…

Tip & Teknik Mudah Faham UPKK

Merangkumi 6 Subjek UPKK

Perbincangan Topik Penting

Digylearn

Akidah

Digylearn

Sirah

Digylearn

Ibadah

Digylearn

Adab & Akhlak

Digylearn

Jawi

Digylearn

Bahasa Arab

Speaker

Digylearn

Ustaz Zulfadzly Zulkifly

Merupakan pengasas kepada Zulara Academy dan Gerak Gempur Murid UPKK (GGMU).

Beliau juga merupakan trainer untuk program GGMU & dijemput untuk mengendalikan program KAFA d’Hijrah di saluran TV Al-Hijrah.

Muhamad Zulfadli Bin Zulkifli Hassan atau lebih dikenali sebagai Zulfadzly Zulkifly merupakan seorang Motivator & Trainer daripada Zulara Academy yang berpengalaman dalam mengendalikan kursus pelbagai tajuk kepada para peserta berbilang tahap.

Beliau yang merupakan anak kelahiran negeri Perak dari Ipoh dan telah mendapat pendidikan sejak kecil dari negeri Darul Ridzuan itu. Beliau merupakan lepasan Ijazah Sarjana Muda Shariah Fiqh dan Usul dari Mu’tah University Jordan.

Kemudian beliau menyambung pengajian di peringkat Ijazah Sarjana Pendidikan (Pendidikan Islam) dari Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) Tanjung Malim, namun minatnya yang mendalam dalam bidang kejurulatihan mencetus perubahan diri untuk menjadi seorang Motivator dan Trainer.

Zulfadzly Zulkifly sering dijemput untuk memberi latihan, bimbingan dan ceramah terutama yang melibatkan motivasi, koprat, pendidikan, kepimpinan, agama dan pembangunan sumber manusia. Beliau aktif dalam mengendalikan program yang melibatkan agensi agensi badan kerajaan dan koprat, IPTA/IPTS, Sekolah sekolah, yayasan NGO dan lain lain lagi.

Teknik penyampaian dan latihan yang interaktif disulam dengan kemahiran kejurulatihan yang dimiliki beliau menjadikan program yang disusun beliau berimpak tinggi dalam mencapai objektif latihan dan matlamat kehendak pelanggan.

Beliau juga merupakan pengasas kepada Gerak Gempur Murid UPKK atas minat dan perjuangannya terhadap pembelajaran kelas Al Quran dan Fardhu Ain (KAFA) dan membawa pembelajaran KAFA ini ke arus perdana.

Banyak program program dan kelas tuisyen di bawah anjuran Gerak Gempur Murid UPKK yang telah dilaksanakan di sekolah sekolah kafa sekitar lembah klang dan di beberapa negeri. Beliau juga dijemput sebagai penyampai di Rancangan TV Kafa D’Hijrah untuk pembelajaran silibus KAFA.

Dengan berbekalkan ilmu kejurulatihan dan bidang motivasi , elemen UPKK yang diterapkan adalah dengan konsep EduMotivSkills : Education (Ilmu) , Motivation (Didikan) & Softskills (Amali).

BONUS

Ebook Funtech UPKK bernilai RM30

Akses ke Group Support Telegram UPKK bernilai RM50

1 Sesi Online Study Week UPKK bersama Ustaz Zul bernilai RM50

Total Nilai : RM180

Dapatkan semua BONUS ini secara PERCUMA

dengan setiap langganan akses E-Learning FUNTECH UPKK

hanya dengan

RM50

Ada pertanyaan/perlukan bantuan?

About Instructor

Zulfadzly

2 Courses

+19 enrolled
Not Enrolled

E-learning Includes

  • 6 Lessons
× Boleh kami bantu? :)