Modul Funtastic Matematik Tahun 4,5 & 6

CMN Digylearn · May 11, 2021

“Mama, tak best la belajar Matematik ni…

Adik tak minat, bosan!”.

Pernah anak anda luahkan perasaan sebegini?

Atau dia hanya pendam & cakap dalam hati je?

Ada anak2 yang takut atau segan nak luahkan mereka tak seronok belajar Matematik…

takut kena marah katanya..Kita sebagai ibu bapa prihatin pasti risau tentang pembelajaran anak tambah pula subjek Matematik yang sangat penting bukan saja untuk sekolah, tapi aktiviti seharian… betul kan?

Masih tercari-cari kaedah nak bagi anak suka & minat nak belajar Matematik?

Nak kami bantu tunjukkan salah satu cara terkini untuk belajar Matematik bersama anak hanya di rumah?

Jom kami tunjukkan satu modul yang dah membantu ramai pelajar seronok & cepat faham Matematik serta diperakui oleh National STEM Movement.

MODUL FUNTASTIC MATEMATIK DALAM BENTUK EBOOK

-Mudah, Seronok & Berkesan

-Kini boleh diakses di aplikasi Digylearn!

Jom tengok apa kata mereka yang dah review modul ni….

“Saya amat sarankan supaya Modul Funtastic ini diperluaskan kepada guru sekolah bagi membantu mereka mengaplikasikan STEM dalam pembelajaran yang mengikut KSSR.”

– Prof Dato’ Dr Noraini, Chairman National STEM Movement…

“Ramai cikgu cakap Modul Funtastic ni BAGUS. Belum jumpa lagi modul macam ni.”

– Cikgu Noorsuhaily, Guru MRSM & Pengerusi Guru STEM Malaysia…

“These modules are AWESOME! Kandungan modul ni dapat bantu tutor, guru & ibubapa untuk memberikan pendedahan dan keseronokkan dalam Maths dan Sains dengan cara praktikal. Berbaloi memilikinya. Saya dapat bantu pelajar untuk lebih faham & seronok terokai STEM!”

– Mohamad Asraf, Home Tutor..

“Pendekatan aplikasi dalam Modul ini sesuai untuk pelajar sekarang. Sudah lama saya terfikir tentang modul sebegini untuk bantu pelajar saya. Modul ini bertepatan dengan pembelajaran zaman sekarang.”

– Tuan Isman dan Puan Hafizah, Pasangan Engineer, Pelajar PhD UKM & Tutor Tuisyen berpengalaman..

Kenapa modul ini penting untuk anak anda?

SILIBUS TERKINI & UP TO DATE : Berdasarkan Kurikulum Standard Sekolah Rendah (KSSR).

MENERAPKAN CIRI “FUN LEARNING” & STEM: Nota ringkas & aktiviti menarik memudahkan kefahaman, cepat ingat & menyeronokkan.

BERWARNA SEPENUHNYA : Lebih menarik perhatian & tingkatkan mood belajar.

BOLEH DIAKSES DARI MANA SAJA : Melalui aplikasi Digylearn, anda & anak dapat akses modul ini dari mana saja melalui laptop, computer atau hanya smartphone!.SESUAI untuk pelajar

SEKOLAH RENDAH : Walaupun silibus adalah berdasarkan KSSR tahun 4, 5 & 6, ada pelanggan yang menggunakannya bersama anak bawah 10 tahun & mereka dapat memahami aktiviti & pembelajaran di dalam modul ini..Modul ini berasaskan kepada Project-based Learning yang diamalkan dalam pendidikan di negara maju seperti UK & US.

Modul Funtastic ini telah dibentangkan di hadapan ahli akademik, pensyarah universiti dan guru pada mesyuarat National STEM Movement & di 1st National STEM Seminar 2018 di Universiti Malaya.

SIAPA KAMI DI SEBALIK MODUL INI?

Objektif CMN adalah bagi membantu ibu bapa & anak-anak untuk meneroka pembelajaran yang bermutu dan mengalami peningkatan dalam pembelajaran Akademik.

Kami telah membantu lebih 1120 ibu bapa dan pelajar di seluruh Malaysia dalam pembelajaran secara berfokus dan menyeronokkan menerusi pengalaman lebih 10 tahun dalam bidang ini serta lebih 1000 database Tutor di bawah kami.

Kami juga sering melakukan pelbagai R&D untuk menghasilkan modul & teknik pembelajaran yang seiring dengan pembelajaran abad ke-21

CMN Academy telah dianugerahkan Silver Award for Computational Thinking Games Design 2018 di The 1st National STEM Seminar 2018 di Universiti Malaya.

Modul STEM Funtastic Sains & Matematik diberi pujian sehingga kami diberikan kepercayaan untuk menjadi salah satu STEM Partners dalam National STEM Movement untuk membantu mengembangkan bidang STEM di kalangan pelajar di Malaysia.

Ingin anak atau pelajar anda belajar Matematik dengan lebih seronok?

Tekan button ‘Take this course’ sekarang!

About Instructor

CMN Digylearn

176 Courses

+38 enrolled
Not Enrolled

E-learning Includes

  • 4 Lessons
  • 1 Topic

Ratings and Reviews

0.0
Avg. Rating
0 Ratings
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
What's your experience? We'd love to know!
No Reviews Found!
Show more reviews
What's your experience? We'd love to know!
× Boleh kami bantu? :)