Ingin pelajari editing video dengan mudah menggunakan ‘smartphone’ anda sahaja melalui video ‘Step-by-Step’ ?

Adakah Anda seorang Tutor, Guru atau Pendidik yang ‘Zero’ tentang editing video content dengan mudah sehinggakan hampir ‘give up’ untuk hasilkan video content untuk pelajar Anda.

Nak Chegu Beeha bantu Anda hasilkan Video Content Menarik dan Editing Video Macam Pro dengan hanya menggunakan ‘smartphone’ Anda sahaja ?

Digylearn
Antara Contoh Video Content Matematik yang digunakan oleh Chegu Beeha dalam sesi kelas semasa perkongsian beliau dalam Training Funtastic Educators (Fun Math At Home Edition)

Apa yang Menarik tentang Modul Ini ?

+ Kelas Editing Video secara LIVE di ZOOM
+ Video Tutorial ‘Step-by-Step’ Pelbagai Jenis Content
+ Template Bina Flow Video Content
+ Group Support Video Editing

Siapa yang Perlu Dapatkan Modul ini ?

Pendidik yang ‘Zero’ tentang Ilmu Editing Video

Siapa Chegu Beeha ?

Digylearn

Chegu Beeha merupakan seorang tutor Matematik dan pengurus CMN Academy Melaka serta telah membina modul e-learning ‘Funtastic Matematik Tahun 4, 5, 6’.

Beliau juga merupakan speaker subjek Matematik tahun 4, 5 & 6 bagi Funtastic Online Tuition.

Mempunyai pengalaman & minat mendalam terhadap penghasilan modul ‘fun-learning’ Matematik untuk pelajar, ibubapa & pendidik serta minat dalam penghasilan video secara santai Matematik di platform TikTok yang kini mempunyai pengikut hampir 18k.

“Nak lahirkan generasi yang KREATIF, kita sebagai Pendidik perlu jadi KREATIF dulu” (Chegu Beeha, 2021)

Digylearn
Antara Kelebihan Bila Pendidik Hasilkan Video Content Sendiri

Selain itu, beliau juga telah menjadi speaker untuk beberapa siri Seminar BEST UPSR & Seminar BEST Tahun 4, 5 & 6.

Telah dianugerahkan Anugerah Rising Star Tutor Profesional Malaysia pada Simposium Tutor Profesional Malaysia 2019 yang bertempat di UPM Serdang.

Beliau juga pernah bersama dengan team CMN sebagai salah seorang fasilitator memberi training kepada guru sekolah dalam program Funtastic KBAT STEM di PPD Kuala Selangor & PPD Baling.

Terkini, beliau dalam pembinaan modul Matematik kedua.

video
play-sharp-fill

Jom sama-sama kita menghasilkan lebih banyak content pendidikan menggunakan video demi membina legasi kita sebagai seorang Pendidik yang Luar Biasa !

Chegu Beeha
Speaker dan Trainer Funtastic Matematik Tahun 4,5,6

About Instructor

Chegu Beeha

Chegu Beeha merupakan seorang tutor Matematik dan pengurus CMN Academy Melaka serta telah membina modul e-learning Matematik 'On-the-Go’. Beliau juga merupakan speaker subjek Matematik tahun 4, 5 & 6 bagi Funtastic Online Tuition. Beliau juga mempunyai pengalaman & minat mendalam terhadap penghasilan modul ‘fun-learning’ Matematik untuk pelajar, ibubapa & pendidik. Justeru itu, beliau menghasilkan modul keduanya iaitu 'Fun Math At Home' bagi membantu para pelajar belajar Matematik di mana-mana secara 'on the go' dengan seronoknya. Selain itu, beliau juga telah menjadi speaker untuk beberapa siri Seminar BEST UPSR & Bengkel BEST Tahun 4, 5 & 6. Telah dianugerahkan Anugerah Rising Star Tutor Profesional Malaysia pada Simposium Tutor Profesional Malaysia 2019 yang bertempat di UPM Serdang. Beliau juga pernah bersama dengan team CMN sebagai salah seorang fasilitator memberi training kepada guru sekolah dalam program Funtastic KBAT STEM di PPD Kuala Selangor & PPD Baling. Selain mempunyai minat yang mendalam berkongsi dengan seronoknya bersama pelajar tentang Matematik, beliau juga minat berkongsi bersama pendidik dalam menghasilkan content pengajaran sendiri dengan kreatif melalui video. Dan kini beliau sedang dalam proses penghasilan modul khas untuk bantu lebih ramai pendidik hasilkan video content sendiri melalui modul 'Funtastic Video Editing Class'.

9 Courses

Not Enrolled

E-learning Includes

  • 6 Lessons

Ratings and Reviews

0.0
Avg. Rating
0 Ratings
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
What's your experience? We'd love to know!
No Reviews Found!
Show more reviews
What's your experience? We'd love to know!
× Boleh kami bantu? :)