Mentoring Mudahnya Online Course

CMN Digylearn · March 23, 2023

Teringin bina Online Course tapi rasa susah?

Nak kami bantu siapkan Online Course di Digylearn dan jana pendapatan?

Setelah lebih 15 tahun terlibat dalam bidang pendidikan dan latihan dan invest puluhan ribu untuk belajar dan hasilkan kaedah ini, saya dapat jumpa satu formula bagaimana Pendidik, Trainer, Consultant, Coach dapat menjadi ‘outstanding’ dalam bidang mereka..

Saya pernah menjadi Tutor dan Pensyarah

Saya pernah ada masalah untuk membina akademi dalam bidang tutoring dengan banyak job untuk dikongsikan.

Sehinggalah saya terfikir untuk membuat Modul bagi membantu Tutor lain dalam bidang ini pada 2010.

Dan ketika itulah kami mula berkembang dengan ratusan Tutor seluruh Malaysia.

Dan selepas itu lebih banyak Modul yang kami dapat hasilkan sama ada dalam bentuk fizikal dan digital.

Apabila saya melihat ramai yang berkembang dan dapat job dan jana pendapatan yang lebih dengan ‘online course’, maka saya lebih bersemangat dan ‘passionate’ dalam bidang ini.

Anda juga biasa berkongsi di media sosial?

Media sosial bagus branding dan awareness.
Namun media sosial hanya memberikan pendapatan kepada mereka yang mempunyai ramai followers dan views sahaja.

Apa kata anda membuat ‘content’ yang membolehkan anda menjana pendapatan aktif dan pasif?

Anda juga berpeluang untuk berkolaborasi dan menerima ‘job’ dari organisasi atau institusi yang nampak kelebihan anda.

Digylearn

Nak Bina Online Course, Tingkatkan Kepercayaan Kliean dan Jana Pendapatan Seperti Mereka?

Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn

Anda teringin nak ada Online Course sendiri dengan Digylearn?

Apa itu Digylearn?

Digylearn menghubungkan ilmu dan kemahiran yang anda ada dengan audien yang ingin belajar dari anda dengan cara mudah dan sistematik.
Antara yang boleh anda gunakan adalah modul interaktif seperti ebook, playbook, video, gamification, event, video yang kami akan ‘guide’ secara mentoring.
Course anda juga tidak mudah dicopy dan disebarkan seperti kebanyakan ebook di luar sana. Hanya yang membuat bayaran atau diberikan akses sahaja dapat melihatnya.

Digylearn

Alhamdulillah selepas membantu ratusan peserta memiliki Modul sendiri dalam bentuk digital dan buku. Kami telah dipilih sebagai Top 25 dalam ‘MyStartup Accelerator’ anjuran MOSTI, Cradle & NEXEA. Ini dapat membantu kami menambah baik dari segi kualiti dan lebih ramai mengenali platform Digylearn dan seterusnya ‘course’ anda!

Digylearn

Kami juga telah dijemput untuk berkongsi bersama Pegawai-pegawai Bahagian Sumber Teknologi Pendidikan (BSTP), Kementerian Pendidikan Malaysia untuk menambah baik buku teks khas untuk pelajar OKU penglihatan.

Digylearn

“Adakah Buat Modul dalam bentuk Online Course ni untuk pendidik je kan…”

Siapa kata?

Tahu tak, modul dapat bantu tingkatkan kredibiliti diri anda, produk atau brand anda, dan mungkin juga syarikat anda dengan cara ‘educate’ prospek atau klien anda?

Tahukah anda, Top 10% dalam setiap bidang adalah mereka yang selalu ‘educate’ dan memberikan ‘awareness’ kepada public dan prospek mereka?

Bersama Datin Noriza, Timbalan Pengarah ‘Bahagian Sumber & Teknologi Pendidikan’ KPM
Digylearn
Perkongsian dari Pegawai KPM

Program ini juga sesuai untuk graduan Degree, Master dan PhD untuk mengkomersialkan ‘niche’ atau bidang anda kepada ‘public’ di luar sana. Di mana kami juga dilantik oleh USM untuk membantu mahasiswa PhD untuk pembangunan Modul.

Digylearn
Digylearn

Bersama Module Creators dijemput untuk berkongsi di Pesta Buku Antarabangsa Selangor 2022

Menstruktukturkan Modul Ejen Pro Malaysia (Funnel Evo) bersama Tuan Shafiq Supenah

Nak tahu bagaimana? Jom tonton video ini…

Jana Pendapatan 5 Angka dan mendapat tawaran kenaikan pangkat oleh Jabatan Pendidikan Negeri
Digylearn
First time seorang Leader Shaklee break RM10k
Digylearn
Rasa macam program Modul ini sama sahaja dengan program lain?
Digylearn
Dapat database lebih 600+ tanpa kos

Memperkenalkan

Digylearn

Antara Kelebihan Miliki Online Course

+ Ilmu dapat disebarkan lebih luas di seluruh Malaysia, malah dunia.

+ Ilmu dapat dikumpul & disimpan lebih lama untuk generasi kini & akan datang.

+ Saham akhirat dengan pahala yang berterusan dari ilmu yang dimanfaatkan. 

+ Dapat jana pendapatan dengan penjualan modul.

+ Dapat jemputan untuk berkongsi bidang kepakaran atau niche anda

Digylearn
Modul memperolehi Medal Emas dalam Pertandingan Inovasi
Digylearn
From zero to RM16k dengan Modul

+ Bagi pendidik, modul dapat bantu susun PDP dengan lebih sistematik & berimpak.

+ Meningkatkan branding & positioning

+ Membuat anda lebih menyerlah dalam bidang kepakaran anda

Jadi, sama ada anda pendidik atau tidak, founder produk fizikal atau digital, stokis/agen/dropship atau masih bergelar pelajar… status anda bukan halangan atau alasan untuk anda bina & miliki modul sendiri.

Ada antara yang telah kami bantu bina & miliki modul dari pesara Hakim & Saintis sampai ke pelajar sekolah rendah umur 11 tahun!

Lebih 300 Modul telah dihasilkan di Digylearn!

Apakah ‘Value’ serta Kelebihan Digylearn?

Digylearn
Digylearn

Anda juga nak ‘siapkan’ Online Course sendiri & capai Impian?

Nak kami bantu anda secara ‘step by step’ untuk siapkan dan jana pendapatan dari Online Course sendiri?

Nak modul anda berada di mana-mana?

Digylearn
Digylearn

Coach Mohd Noor sudah miliki 7 ebook, 7 Buku fizikal, 3 DVD dan lebih daripada 20 modul online course & program.

Salah satu buku fizikal sampai ‘out of stock’, satu lagi terpaksa cetak kali kedua sebab ada permintaan.

Beliau juga menghasilkan modul pembelajaran Funtastic Sains & Matematik serta pelbagai e-learning di platform digylearn.com.

Disamping itu, beliau juga telah menjadi penasihat kepada beberapa buah modul lain dan telah membantu lebih 200 orang mempunyai modul sendiri.

Terkini, beliau telah membangunkan modul terbaru – Formula Cipta Modul Masterpiece untuk bantu lebih ramai orang dapat menghasilkan modul bukan saja yang memenuhi ‘demand’ pasaran, malah berkualiti.

Digylearn
Beliau pernah mendapat jemputan BERNAMA Radio untuk berkongsi tentang Modul.
Digylearn
Beliau juga telah dijemput Aone untuk berkongsi tentang bagaimana dapat survive & thrive dengan ‘course’ bersama peserta dari Malaysia dan negera ASEAN
Digylearn
Beliau & team telah menjalankan Bengkel Bersama Guru di beberapa PPD & KPM.
Digylearn
Antara ‘sweet memory’ beliau & team apabila dapat peluang berkongsi Buku dan Modul di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur.
Digylearn
Coach memimpin team CMN & TPM melakar sejarah tersendiri apabila memenangi beberapa pertandingan inovasi.
Digylearn

Rupanya ada cara yang mudah bina Online Course dengan Digylearn!

Nak kami kongsikan dengan anda Teknik tersebut sehingga course anda siap dan boleh dijual?

INFO MENTORING MUDAHNYA ONLINE COURSE

6 Julai 2023 (Khamis)

2:30 pm – 5:00 pm

30 Julai 2023 (Ahad)

10:30 am – 1:00 pm

Platform Zoom secara online

Boleh join salah satu atau kedua-dua sesi

Silver

RM150
  • 2 Sesi Mentoring (RM500)
  • 1 bulan akaun Digylean (RM39)
  • Support group 50 hari (RM100)

Gold

RM200
  • 2 Sesi Mentoring (RM500)
  • 3 bulan Akaun Course Creator Digylearn (RM117)
  • Formula Modul DIgital Gaya Pantas (RM80)
  • Jana Pendapatan Dengan Modul Berimpak Tinggi (RM67)
  • Support Group 50 hari (RM100)

E-learning Content

About Instructor

CMN Digylearn

187 Courses

+42 enrolled
Not Enrolled

E-learning Includes

  • 1 Lesson
  • E-learning Certificate

Ratings and Reviews

0.0
Avg. Rating
0 Ratings
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
What's your experience? We'd love to know!
No Reviews Found!
Show more reviews
What's your experience? We'd love to know!
× Boleh kami bantu? :)