Dari 1 Modul Merebak Jadi 7 Modul?

Digylearn

Bagaimana untuk jana pendapatan dengan modul?

Yang pertama dari modul tersebut kita boleh gunakan untuk mengajar, sama ada kelas secara online, ataupun secara offline so lebih memudahkan untuk kita menyampaikan ilmu kepada pelajar kita.

Digylearn

Dengan modul juga kita boleh menjalankan program sama ada kita menguruskan program dan kita bekerjasama dengan Speaker atau Trainer.

Ataupun sebagai Speaker atau Trainer untuk menyampaikan modul tersebut so daripada yuran program tersebut kita boleh menjana pendapatan.

Digylearn

Modul tersebut juga boleh dijadikan dalam bentuk produk. Sama ada produk fizikal ataupun produk digital. Produk fizikal contohnya kita boleh jadikan dia sebagai buku, workbook atau buku latihan.

Ia akan meningkatkan kredibiliti kita dan kepercayaan klien pada kita.

Digylearn
Digylearn

Manakala untuk digital daripada modul kita boleh jadikan e-book. Boleh jadikan elearning, boleh jadikan video, boleh jadikan e-course dan sebagainya.

Digylearn

Daripada modul kita juga kita boleh membantu orang lain untuk menjana pendapatan. Sebagai contoh ‘win-win situation’ maksudnya kita membuka peluang kepada orang lain untuk menjana pendapatan dengan modul kita secara affiliate ataupun ejen.

Maksudnya bila mereka kongsikan tentang modul kita dan ada orang yang berminat untuk beli daripada mereka so jadi di situ akan mewujudkan pendapatan untuk mereka.

Dari modul juga kita boleh menghasilkan produk seperti contoh kit pembelajaran. Dan daripada produk juga kita boleh pakejkan dengan modul kita.

Kemudian apabila modul kita bagus dan ramai yang berminat untuk menggunakan modul kita termasuk untuk mengajar boleh meggunakan modul kita. So daripada situ wujudlah sistem licensing.

Maksudnya mereka bersetuju untuk menggunakan modul tersebut kepada pelajar mereka.

Digylearn

Nak belajar lebih lanjut mengenai Bina Modul Sendiri?

Klik Legend Blueprint Mentorship (LBM)

Related Articles

Responses

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Boleh kami bantu? :)